top of page
Buscar
  • Foto del escritorComissió de Festes de Calders

Programació de la Festa Major 2020

Enguany, i com en tants altres pobles i ciutats, la Festa Major ve precedida, i condicionada, per la que ha estat una de les crisis més importants del segle XXI, sinó la que més. La Covid-19 ha condicionat les nostres vides, i la manera com nosaltres les hem viscut fins ara.

No obstant això, tenim el compromís com a poble de preservar les nostres festes, tradicions i cultura, ja que són el resultat del fer col·lectiu, tan característic nostre, i sense el qual, sortir d’aquesta crisi hauria estat un repte encara més gegantí.

Us convidem a ser-ne la part més important. A sentir i a viure cada moment de la Festa Major com un moment especial, envoltats de la família, dels amics i amigues, dels veïns i veïnes.


Preguem que se segueixin, en tot moment, les indicacions i recomanacions (màscara, gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i inscriure’s als actes que requereixin inscripció prèvia) del Departament de Salut de la Generalitat, tanmateix les de l’organització a fi de poder viure una Festa Major segura.

Des de la Comissió de Festes, us desitgem una molt bona Festa Major 2020.


Comissió de Festes de Calders.





36 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page